lauantai 19. marraskuuta 2011

Joululahjaideoita itselle ja muille

Miksi oi, miksi, pitää kaikkien kauppojen tiputtaa kataloginsa meidän postilaatikosta? Ja miksi niissä pitää olla niin paljon kaikkea kivaa ja tarpeellista? Huomasin tossa Stockan Joulun Premiere-lehteä selaillessa ja netissä niitä tuotteita katsellessa, että mehän tarvitaan vaikka ja mitä kaikkea kivaa tänne kotiin. Hetken jo luulin, että meillä on kaapit ja nurkat ihan täynnä kaikkea mutta selvästikään näin ei ole, kun  niin paljon kaikkea uutta tarvitsisi! :D

Keräilin sitten aikani kuluksi Stockan nettisivuilta noista joulun Premiere-lehden tuotteista ja joulun sisustus ja kattaus tarjonnasta joitakin mielekkäimpiä juttuja kodin sisustukseen liittyen.


Noita tyynynpäällisiä on vaan ihan mahdoton vastustaa, samoin kun torkkupeittoja. Eihän päiväunista tulisi mitään ilman ihania torkkupeittoja! Samoin nuo Casan puuvillaflanelliset pussilakanat kiinnostaisivat, voisivat olla ihanan lämpöiset kylminä talviöinä, vai? Ja tuikkukuppejahan ei vain voi olla liikaa, eihän?

Loppuun vielä kuva tämän illan herkuista. Kyllä tää joulun odotus on ihan parasta aikaa, paljon kaikkia herkkuja, suuria unelmia ihanista asioista ja mahtavia suunnitelmia ja haaveita tulevista lahjoista, hih!



Nyt kuitenkin aika käydä nukkumaan. Kauniita unia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti