maanantai 14. toukokuuta 2012

Disneyland/Anaheim

Disneylandin kanssa mietittiin pitkään, että onko meidän poika vielä liian nuori sinne, kannattaako meidän maksaa sinne kallista hintaa sisään. Lopulta kuitenkin tultiin siihen tulokseen, ettei uutta tilaisuutta tule ihan heti uudestaan, joten mennään käymään. Päästiinhän samalla näkemään pienen pieni vilahdus Anaheimistä.


Hetkeäkään tuo päätös ei kaduta, sillä päivä oli kaikkien kolmen mielestä hauska ja aika kului todella nopeasti. Reilu seitsemän tuntia jaksettiin kierrellä ja katsella, mutta siltikään ei ehditty koko puistoa käydä läpi.


Eikä tosiaan pelkoakaan, etteikö pieni olisi tykännyt. Viidokkoristeily ja NallePuh -juna taisivat olla pojan ehdottomia suosikkeja, ainakin vanhempien näkemän hymyn perusteella. Tosin mikään ei tainnut viedä voittoa siitä, kun pääsi pyörittämään Mikki Hiiren auton rattia.


Hahmojen kohtaaminen tosin oli pienelle hieman jännittävää. Asiaa ei myöskään helpottanut se, että ensimmäisenä vastaan tuli Susi Hukka. Ja se kehtasi tulla vielä koskemaankin. Onneksi heti perään näkyi Nalle Puh ja tilanne rauhoittui samantien. Myöhemmin pienen jännityksen kanssa uskaltauduttiin jo muutamiin yhteiskuviin hahmojen kanssa. Tosin pienen kädet aika tiukasti äidin kaulan ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti