sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäinen stadi

Laitetaanpa meidän lauantaita hieman kuvina tänne. Käytiin nautiskelemassa aurinkoisesta päivästä kaupungilla pyörien.



Kesän ensimmäinen käynti Kauppatorilla ja ihana muutos oli, että vihdoinkin torin päälle on saatu lokkiverkkoa hieman.


Kauppatorin jälkeen suuntana oli Kluuvin Elle Café. Kluuvissa oli siis viime viikon ajan kolmannessa kerroksessa Ellen pop up -kahvila, missä oli kahvin lisäksi paljon muutakin tarjolla ja joka päivä uutta ohjelmaa. Me satuttiin lauantaina hyvin hiljaiseen aikaan, mutta saatiinpa rauhassa hörppiä kahvit, maistella vitamiinijuomia ja vielä teejuomiakin ja rupatella siellä henkilökunnan kanssa.


Ikäväkseni joudun sanomaan, että kahvi oli paikalla pahaa. Kahvi tehtiin Kaffan pavuista, mutta valmistettiin automaattikoneella. Muut juomat tosin yllättivät iloisesti. Vitamin Well-juomat olivat mukavan raikkaita ja päästiinkin maistamaan viidestä eri vaihtoehdosta muutamaa. Jokaisessa pullossa on eri vitamiineja ja mineraaleja, joten ei ollenkaan huonompi tapa huolehtia niiden saannista. Kesällä voisinkin kuvittella juovani näitä, nimittäin niin paljon parempi vaihtoehto limuille mutta en tiedä olisiko minusta säännölliseksi käyttäjäksi. Käsitykseni mukaan pullot saattavat vielä olla suhteessa melko arvokkaita, voin toki olla väärässäkin.


Lisäksi tarjolla oli luomu teejuomia. Vaihtoehtoina oli vihreästä, mustasta ja valkoisesta teestä ja jokaisessa oli acaita ja gingseng ja jokin makua antava. Lempparia näistä oli vaikea valita, sillä musta tee, missä oli persikkainen maku, oli hyvää mutta hyvin paljon perinteisen jääteen makuista. Valkoisessa teessä makuna oli kirsikka ja vihreässä teessä granaattiomena. Valkoinen tee oli hyvää, mutta melko makeaa, ettei sitä paljoa pystyisi kerralla juomaan. Yllätyksekseni tykästyin myös tuohon vihreään teehen ja granaattiomenan makuun vaikka muuten en kauheasti tykkää granaattiomenan mausta.



Illalla vielä hetki laatuaikaa partsilla naistenlehden kanssa ihanassa auringonpaisteessa. Aika kiva lauantai!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti