keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Metallica @ Sonisphere 2012

Keikkakesä on avattu!

Kuvia hieman sieltä Sonispherestä ja lähinnä Metallican keikalta. Itse en juurikaan Metallicaa kuuntele saatika fanita, mutta olin lupautunut lähteä J:n mukana tuonne keikalle. Onhan keikoilla aina kiva käydä.


Mentiin jo alkuillasta tuonne alueelle, kun J halusi kuunnella myös Amorphista. Se käytiinkin kuuntelemassa pyörätuolikatsomosta, mistä näki hyvin lavalle, mutta minne myös tuuli kovasti ja oli siis tosi kylmä. Nuo pt-katsomot tuntuu aina olevan ongelmallisia järkkäreille hoitaa. Nytkin yritettiin kovasti avustajia siirtää muualle seisoskelemaan, kun ei osattu sanoa alhaalla, että katsomo on täynnä.


Jotenkin onnistuttiin siitä pt-katsomosta seuraavaksi menemään ns. vip-alueelle eli Rock Roalty-alueelle. Hetki ihmeteltiin siinä tiskillä, että kun jonoja ei ollut ja istumapaikkoja oli vapaana. Mukavanhan siellä oli auringonpaisteessa istuskella ja odotella Metallicaa, saatiin vielä mukavaa juttuseuraa niin aika meni melko nopeasti.


Metallican keikka tuntui kiinnostavan myös useita julkkiksia, joita olikin hyvä bongailla tuolla. Paparazzia ei viitsinyt ihan kauheasti leikkiä, mutta kun Karalahti niin sopivasti siihen eteen osui kun muutenkin olin jo valmiiks puhelin kädessi, niin olihan se kuva napsastava, hih. Muita nimeätekeviä, joita tunnistin oli mm. Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Hans Välimäki, Satu Tuomisto, Peter Fryckman ja Sami Tenkanen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti