torstai 30. elokuuta 2012

Ensimmäinen syysflunssa


Kuva kertoo hyvin tän päivän fiiliksiä. Olo on aika surkea ja vähän olisi tehnyt mieli nukkua koko päivä. Viime yönä tunsi jo, että flunssa on iskemässä ja päivän edetessä olo on vain heikentynyt, ei kiva. Pojallakin nenä vuotaa ja pärskityttää mutta virtaa tuntuu silti riittävän. Nyt vaan hurjasti lämmintä juotavaa, villasukat jalassa ja peukut pystyyn, että huomenna olo olisi jo parempi että päästään uimaan.

Eilen oli omalla tavallaan jännä päivä, kun oli kissan vuosittainen terveystarkastus ja rokotus. En tiedä miksi tuo käynti aina jännittää, vaikka kissa on ihan täysin terve ja hyvässä kunnossa ja käynnit on myös aina menneet hyvin. Meidän neiti oli hurmaavan itsepäinen itsensä tälläkin kertaa ja kaikki meni hienosti. Eläinlääkäri on ainoa paikka missä meidän kissa ei suostu kopastaan ulos, kaikkialla muualla kissan saa aina väkisin laittaa koppaan, tuolla taas saa väkisin repiä ulos.


Kissan lääkärikäynnin jälkeen poikettiin vielä J:n tädillä kahvittelemassa. Oli ihana istua ulkona kahvilla ja nauttia vielä lämpöisestä ilmasta.



Ps. Muistakaa käydä kurkkimassa blogikirppiksellä, olen pidentänyt myyntiaikoja siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti