keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kahvilla ja blogikirppistä käyntiin

Eilen käytiin keskustassa pyörimässä, hakemassa ne J:n itsensä suunnittelemat kengät ja kahvittelemassa. (J:n blogissa kuvaa kengistä, löytyy täältä.) Aivan uskomattoman lämmin ja ihana ilma. Mutta nyt kun on alkanut jo jotenkin valmistautumaan syksyn tuloon, niin nämä ns. helteet eivät innosta kauheasti. Jotenkin odotan jo niitä kuulakkaita päiviä kun saa laittaa sen neulepaidan päälle.


Kahvilla käytiin Kanavarannassa Johan&Nyströmillä. Oon tykästynyt kovin siihen sisustustyyliin ja fiilikseen mikä siellä kahvilassa/konseptimyymälässä on.


Espritillä pyörähdettiin myös pikaisesti siinä toivossa, että olisin päässyt sovittamaan netissä katsomaani nahkatakkia. Takkia ei ollut mutta miesten puolelta löysin alesta ihanan huivin. Hih.


Ja nyt oon vihdoinkin saanut blogikirppistä hieman käyntiin. Eilen sain laitettua ekat jutut myyntiin ja tänään lisäsin vielä kahdessa eri postauksessa vähän farkkuja ja huppareita myyntiin. Kun aikaa vaan jostain löytyy ja kiinnostusta, niin panostan siihen blogikirppikseen lisää. Blogikirppikselle pääsee tästä.

Loppuun kuva tältä päivältä, kun poika tutkaili olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti