maanantai 27. elokuuta 2012

Pieni reissu, isot muistot

Perjantaina tosiaan ajeltiin Naantaliin ja Muumimaailmaan. Naantalissa oon viimeks käynyt joskus lapsena ja muistot paikasta oli melko hataria, Muumimaailma taas oli meille kaikille uusi paikka. Tässä iso kuvapläjäys reissulta.


Aivan ihastuttava päivä, aika meni tosi nopeasti siellä muumien seassa ja mikä tärkeintä poika viihtyi todella hyvin. Ihan ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!!


Naantalista ja Muumimaailmasta suunnattiin turkuun yöksi. Vaikka päivä oli aika ranka ja pitkä niin silti vielä illalla suunnattiin hotellilla uimaan ja saunomaan. Sen jälkeen tulikin uni muuten aika nopeasti.


Lauantai aloitettiin myös uinnilla ja saunalla. On muuten loistava tapa aloittaa päivä virkistävällä uinnilla ja aamusaunalla, minkä jälkeen maittava ja runsas aamupala valmiista pöydästä. Siihen olisi voinut jopa tottua.


Ennen kotiin lähtöä pyörittiin vielä Turussa jokunen tunti, kauppatorilla pyörien ja Aurajoen varrella ihastellen. Turussa muuten ihan loistava kahvila löytyy Aurajoen varrelta, Cafe Art. Kannattaa ehdottomasti poiketa, hyvää kahvia, ihania herkkuja ja viihtyisä paikka.




Kotimatkalla pysähdyttiin vielä Muurlan tehtaanmyymälässä. Ja kuten ehkä arvata saattaa niin sieltä ei jatkettu matkaa tyhjin käsin, hih. Vaikka reissussa ei oltu kuin yksi yö, niin tuntui kun oltaisiin oltu pidennetty viikonloppu. Todella kiva reissu ja ihan ehdottomasti ensi kesänä uudestaan, mutta pidennettynä reissuna. Ensi kesänä toivottavasti ehtii olla enemmän myös Naantalissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti