perjantai 28. syyskuuta 2012

Perjantai

Tylsää, J on ihan kunnolla kipeänä. Korkea kuume vaivaa, eikä ota helpottaakseen. Tänään oli tarkoitus mennä Torpanrantaan lounaalle mutta se sitten vaihtuikin kotipäivään. Ihan perinteinen kotipäivä tästä ei kuitenkaan tullut, sillä anoppi tuli pitkästä aikaa kyläilemään. Hieman ehkä käy kateeksi, sillä anoppi lähtee viettämään talvea Espanjan lämpöön ja aurinkoon, ja palaa takaisin vasta ensi keväänä.


Tänään katettiin sitten pöytään hieman salaattia lisukkeilla ja kylkeen uunilohta, nam. Lohesta tulee kyllä niin herkkua uunissa laitettuna ja vielä kermapedillä, meillä on tykästytty vielä tuohon kolmen juuston ruokakermaan. Kylkeen vielä paistettiin yrttivoipatonki ja juustovoipatonki, nam. Jälkkäriksi tein vielä omenoista omenaherkkua ja hieman vaahdotettiin vaniljakastiketta. Jälkkäri tosin upposi niin nopeasti parempiin suihin, että siitä ei nyt kuvaa saatu.



Ja voin kertoa, että oli kiva laittaa pitkästä aikaa ruokaa kun keittiössä sai touhuta rauhassa, eikä pieni apuri ollut koko aikaa jaloissa pyörimässä ja kiskomassa joka suuntaan.


Mutta nyt keittämään vielä iltateetä, jos se vaikka helpottaisin tähän illan aikana tulleeseen kurkkukipuun. 
Ihanan rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti