torstai 6. syyskuuta 2012

Syksy alkaa arjen kiireillä

Syyskuu on alkanut jotenkin ihan hurjaa vauhtia, koko ajan jossain menossa tai sitten kotona pitää puuhastella jotain pientä.



Ollaankin viime aikoina kotia muokkailtu hieman uuteen uskoon, tosin vain pienillä sisustusjutuilla mutta siltikin. Eniten muutosta kotona ehkä on kokenut tuo meidän pieni parveke, minne laitoin uutta ilmettä antamaan puiset pihalaatat ja sitten reunoille valkoista koristekiveä. Isä rakensi meille yksinkertaisen hyllykön sinne ja nyt olisi etsinnässä vielä jonkinlaiset koristevalot parvekkeelle. Ollaankin kaupoilla jo jonkin verran katseltu noita valoja mutta hieman hankalalta tuntuu löytää sopivia. Mitään suurta ja järeää kun en tuonne halua, enkä halua meidän parvekkeen valaisevan koko korttelia, mutta en myöskään halua mitään jouluvaloja vielä laittaa.



Viime perjantaina kävin pitkästä aikaa hierojalla. Tosin flunssan tai lähinnä sen nenän tukkoisuuden takia vaihdoin niska-hartiahieronnan intialaiseen päähierontaan, kun siinä ollaan istualteen. Ja oli kyllä taas niin taivaallista ja hyvin ne lukot tuolta lapaluiden luota aukesivat ja kireys niskasta helpotti. Tosin nyt on selkä jo uudestaan siinä kunnossa, että hieroja voisi tehdä hyvää, kun sen verran ikävästi jomottaa ja kädet puutuilevat. Toivottavasti illalla uinti ja saunan lämpö vähän helpottaa.

Ps. Muistakaa käydä katselemassa myös blogikirppiksellä, laitoin eilen sinne uusia juttuja myyntiin ja vanhat kohteetkin on vielä auki! Kirppikselle tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti