maanantai 15. lokakuuta 2012

Yksin lenkillä

Eilen pääsin taas lähtemään itekseni lenkille. Ajatus lähti alkujaan siitä kun näin takapihalla äidin ja pienen pojan leikkivän hyppynarulla ja ajattelin, että sehän voisi olla kivaa. Tarkoitus oli lähteä pojan kanssa puistoon ja samalla reissulla käydä ostamassa se hyppynaru, mutta uhmakohtaus sattui juuri sopivasti lähdön hetkelle ja poika sitten jäi kotiin J:n kanssa. Näin siis käy kun ei suostu vaihtamaan vaatteita päällensä.


Sen jälkeen kun olin kaupasta löytänyt hyppynarun, suuntasin kahville, tosin eka varmistin että kotona pojilla kaikki hyvin. Oli aika ihana taas pitkästä aikaa istua itsekseen ison latten ja naistenlehden kanssa. Huippua.


Kotiin vielä matkalla tarttui pussillinen uutta teetä. Mulla on teevarastot kotona jo ihan täynnä, erimakuja löytyy ihan riittävästi, mutta silti tämä oli poimittava mukaan. Jotenkin tää vaan tuntui niin sopivalta, varsinkin eiliseen päivään. ;)


Nyt täällä odotellaan mummin tulemista kyläilemään ja odotellessa voisinkin maistaa tuota uutta teetä. Ihanaa, kohta saan taas juurikasvun piiloon ja vähän lisää eloa hiuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti