perjantai 30. marraskuuta 2012

Ihanuuksia ja kuvotuksia

Reissulla käytiin eläimiä katsomassa SeaLife:ssa, eläintarhassa ja delfinaariossa. Eläintarha oli siinä Fuengirolan keskustan tuntumassa ja SeaLife, sekä delfinaario löytyi viereisestä kylästä eli Benalmadenasta.


SeaLife oli alkuloman pelastus kun vettä tuli puolipäivää aivan kaatamalla. Tämä SeaLife oli mielestäni melko pieni, vaikka oli siellä ihan mukavasti silti katseltavaa. Poitsu tykkää katella niitä kaikkia kaloja, varsinkin niitä isoimpia ja tällä kertaa hän alkoi jo matkimaan äidin reaktioita toisille kuvotuksille "YÖK".

Eläintarhan reissu oli ihan suunniteltu, sillä paikkaa oli kehuttu meille jo ennestään. Eläintarha oli myös melko pieni mutta silti eläimiä oli ihan riittävästi. Paikka oli ihanan vehreä ja eläimet hyvin näkyvillä, sekä eloisia. Meidän harmiksi tosin valkoinen tiikeri oli sisällä piilossa eläinlääkärin käskystä, toivottavasti ei mitään vakavaa. Ehkä ainut isompi miinus paikalle oli melko kallis sisäänpääsy, pikkaisen vajaa 20€ aikuiselta, lapsi onneksi pääsi ilmaiseksi.


Viimeisenä päivänä käytiin vielä Benalmadenassa Selwo Marinan delfinaariossa. Tämäkin aivan ihastuttava paikka ja kyllä olisi harmittanut jos tämä olisi jäänyt väliin. Pingviineitä, krokotiileja, flamingoja, papukaijoja, apinoita, kaikkia mahdollisia kaloja, käärmeitä (YÖK!) ja matelijoita (YÖK!), merileijonia ja delfiineitä. Huippua.


Pingviinit oli ihan huippuhauskoja kun uiskentelivat ihan siihen ikkunan luo tuijottelemaan takaisin ja esittelemään uinti- ja sukellustaitojaan. Merileijona Brunon esitys oli myös aivan ihastuttava, olin ihan myyty sen jälkeen. Samoin kun delfiinit aloittivat shownsa niin aivan mahtavia, todella taitavia, ihan eriluokkaa kun meidän Särkänniemessä. Huoh. Mahtavuutta. Muutenkin se tyyli miten siellä hoidettiin tuo show, se oli hauska, siinä oli käytety paljon huumoria ja hyvä musiikki soi taustalla. Suomesta joku voisi lähteä ottamaan hieman oppia tuolta ja minä voisin lähteä mukaan ihan muuten vain! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti