tiistai 13. marraskuuta 2012

Leffassa: Step Up: Revolution

Voi kiukutus ja kurkkukipu. Tänään on ollu aika kehno olo ja tosi vetämätön, ihan sellainen kun olisi tulossa kipeäksi. Nyt on niin huono aika tulla kipeäksi, että ei auta kun hörppiä kuumaa teetä ja Finrexiniä ja pitää jalat lämpöisinä.

Joku on oppinut leikkimään puhelimen kameralla, hih :)


























Hih, jalat pysyykin nykyään lämpöisinä uusien tossujen ansiosta. Ihastelin tossuja jo aikaisemmin H&M:llä ja tuossa muutama viikko takaperin kun tein pienen tilauksen, niin lähti tossutkin mukaan kun niistä pienen alennuksen sai. Aivan ihanat ja lämpöiset!


























Eilen käytiin J:n kanssa päivällä leffassa. Muistin, että meillä on vielä muutamia leffalippuja käyttämättä, mitkä menee joulukuun lopulla vanhaksi, joten oli hyvä syy mennä leffaan. Jollain ihmeen konstilla sain vielä J:n suostutettua katsomaan Step Up: Revolution 3D:tä. Romantiikkaa, draamaa ja tanssia.

www.google.fi

Leffa oli hyvä, tykkäsin paljon, jopa J tykkäsi. Katutanssiryhmän rentoa ja kantaaottavaa tanssia, flash mobbausta, ystävyyttä, draamaa ja tietysti romantiikkaa. Pyykkilauta vatsoja, Miamin aurinkoa, hyvää musaa, pettymyksiä ja intohimoa. Vaikka leffa oli käänteissään paikoitellen ennalta-arvattavissa, niin silti sen reilun puolitoista tuntisen jaksoi seurata. Voisin jopa katsoa leffan uudestaan kotisohvalta. Leffan jälkeen jäi fiilis, että mäkin haluan oppia tanssimaan. Ja mäkin haluan Miamiin!

www.finnkino.fi
www.finnkino.fi
www.finnkino.fi


































































Nyt kuitenkin lämmittämään lisää teetä! Ihanaa illan jatkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti