lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun eka

Joulukuun ekan päivän aamu on aina ihan paras, koska sillon saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista. Tänä vuonna lisähauskuutta toi vielä tuo pieni kun hän pääsi aamulla löytämään joulusukan ja sieltä tonttujen tuoman yllätyksen. Oli poika hieman ihmeissään aamulla kun ulko-oven kahvassa roikkui valkoinen sukka. Tosin ensin poika tuli "Äitin tossu oli ovessa".


Mummi osti pojalle partiolaisten joulukalenterin jo aikaisemmin tässä syksyllä ja nyt ovelasti laitettiin tämä kalenteri myös sukkaan pienen traktorin kaveriksi. Poikapa muistikin, että kalenteri oli entuudestaan tuttuja tokaisi samantien "tytöt toi mummilaan kalenterin". Just just.

Jotenkin ihanan pehmoisen ja lämpöisen näköinen näyteikkuna (Aleksi 13)

Näin ensimmäisenä päivänä tuo sukka ja kalenterit aiheuttivat pienessä hieman hämmennystä ja itse asiassa aamulla pieni kiukkukin pääsi kun kuvakalenterista ei saanut avata kun vain yhden luukun. Mutta ehkäpä huomenna menee jo hieman paremmin ja tutummin tämä homma. Toivottavasti!


Muuten tämä päivä vierähti lumileikeissä ja käytiin myös kaupungilla pyörähtämässä ja ihastelemassa joulukadun valoja. Oli Stadi muuten kaunis niin lumisena ja jouluvalojen kanssa, ihanaa.


Päivällä otti jo hyvän hetken, että saatiin auto putsattua eilisen lumimyräkän jäljiltä, onneksi ihanat naapurit olivat kuitenkin jo raivanneet meille tien tuohon autolle. Poika nautti täysin hyppimällä lumihankeen sen aikaa kun autoa putsattiin, myös lumipallojen heittely hankeen oli hupaisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti