sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Just another day in Miami

Jotakuinkin kuukausi sitten vietettiin päivää hyvin eritavalla kuin tänään. Vaikka ei tässäkään päivässä mitään valittamista ole, niin kyllä tuo kuukauden takainen silti voiton vie, helposti. Itseasiassa jos tarkemmin tuota päivää näin jälkikäteen ajattelee niin se oli aika ihanteellinen. Aamupäivä köllöteltiin rennosti rannalla vesimelonia syöden, hieman pelleillen ja päiväkahvit juoden.



Iltapäivällä olikin sitten kiva hypätä autoon ja lähteä shoppailemaan. Vajaan tunnin (riippuen ruuhkasta) ajomatkan päässä South beachiltä, Sunrisessa on Sawgrass Mills ostosparatiisi, paikka minne pitäisi varmaan varata viikko aikaa ja rajaton luottokortti, sekä pakettiauto millä kuskata kaikki ostokset pois.



Me ehdittiin siinä iltapäivän ja illan aikana nähdä vain pienen pieni osa tuosta paratiisista mutta jo siinäkin ehdittiin tehdä loistavia löytöjä. Toisaalta paljon sellaisia liikkeitä missä haaveilin vihdoin käyväni jäi edelleenkin vain haaveeksi.



Pojalle nuo shoppailupäivät oli monesti hieman pitkästyttäviä, varsinkin jos katsottiin muuta kuin hänelle vaatteita tai leluja. Vaatimattomasti poika ihastui tuolla reissussa ihan täysin Ralph Laurenin vaatteisiin, koska niistä löytyi monesti hieno heppa. Mutta tuolta löydettiin myös pojalle oma taivas nimittäin Legon kauppa. Legoja olisi voinut kotiin ostaa monen monta pakettia jos matkalaukkuihin vain olisi mahtunut, sillä hinnat olivat lähes olemattomia meidän hintoihin nähden. Poika sai liikkeestä valita yhden Duplo-paketin ja niinhän sieltä löytyi se varmaan isoin mahdollinen Jake ja Mikä-mikä maan merirosvolaiva. Ja voi kyllä nyt kaiken pitää olla Jakea ja merirosvoja.


Yksi tärkeä osa onnistunutta päivää on tietysti ruoka ja varsinkin hyvä ruoka. Edellisellä jenkkien reissulla Losissa käytiin California Pizza Kitchenissä ja nyt kun samainen ravintola tuolta löydettiin niin valinta oli selvä, pizzalle. Ihan huippuhyvät pizzat. Ja jottei vähäistä shoppailuaikaa liikaa tuhlaantunut syömiseen, niin jälkkärit otettiinkin sitten hotelliin mukaan iltapaloiksi, kevyesti The Cheesecake Factorysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti