maanantai 30. marraskuuta 2015

Roadtrip 2015: Pit stop Odense

Aalborgista lähdettiin ajamaan takaisin etelään ja seuraava määränpää oli yhden yön pysähdys Köpiksessä. Matkaa Aalborgista Köpikseen on reilu 400 kilsaa ja aikaa varattuna periaatteessa koko päivän, joten aikaa oli tehdä muutama pysähdys matkalla.


Odense oli ajoreitin varrella isompi kaupunki ja siellä päätettiin pysähtyä jaloittelemaan vähän enemmän, kun aikaisemmin matkalla hoidettiin ruokailu vähän kuin lennossa. Odense oli ihastuttava paikka ja heti kaupunkiin ajettaessa eteen tuli Odensen eläintarha ja voitte vaan kuvitella miten paljon harmitti kun aikaa ei ihan sinne myös riittänyt, houkutti nimittäin todella paljon.



Parin tunnin stoppi vierähti Odensessa nopeasti kun vähän shoppailtiin, ihasteltiin kauniissa puistossa, pysähdyttiin kävelykadun varrella leikkipaikalle, sekä syötiin ihan törkeän hyvää jäätelöä. Kaupunki on H.C. Andersenin syntymäkaupunki ja niinpä kaupunki on täynnä satuihin liittyviä nähtävyyksiä ja yksityiskohtia. Uskon, että Odensessa olisi voinut viihtyä kauemminkin kun vain tämän parituntisen, mutta Köpis houkutti niin paljon niin jatkettiin kiltisti matkaa. Köpishän on nimittäin aina hyvä idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti